KAYSERİ / KOCASİNAN - Kocasinan Bilim ve Sanat Merkezi

May

ASTRO-MAT Astronomi ve Matematik Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye 1.si olduk.

Nis

Akıl ve Zeka Oyunları Atölyemizi Gerçekleştirdik.

Nis

İl Milli Eğitim Eğitim Müdürümüz Sayın Bahameddin Karaköse kurumumuzu ziyaret etmişlerdir.

Şbt

Erasmus+ Okul Eğitimi içi Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konsorsiyum Ortağı Olduk

Nis

Kocasinan Bilsem olarak 21 Mart 2024 tarihinden itibaren Okulum Temiz Belgesi ile öğrencilerimize en hijyenik koşullarda hizmet veriyor olmaktan mutluyuz.

Nis

Destek Grubu öğrencilerimiz ile Kütüphaneler Haftası kapsamında kurumumuz yakınında bulunan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ziya Gökalp Semt Kütüphanesine bir inceleme gezisi gerçekleştirdik.

Nis

22/03/2024 tarihinden itibaren Sıfır Atık Yönetim Sistemimiz devreye girmiştir.

Şbt

İçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Ziyareti.

Yeni Bilseme Hoş Geldiniz Yaratıcı Drama Etkinliği

Şbt

Nakil sürecinizi başlatmak için kurum yöneticileri ile irtibata geçebilirsiniz.

Ock

Kocasinan Bilim ve Sanat Merkezi 2023 / 2024 Eğitim Öğretim Yılı II. Döneminde (5 Şubat 2024) Eğitim Öğretime Başlıyor.

Ara

BİLSEM öğrenci tanılama sürecine ilişkin işlemler ilkokul 1, 2 ve 3. sınıf düzeylerinde genel zihinsel, resim ve müzik yetenek alanlarında gerçekleştirilecektir.

Ara

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Adnan GÖLLÜOĞLU ile Şube Müdürlerimiz Canan DAŞDELEN ve Sezai ONAÇ, kurumumuzu ziyaret etmişlerdir.

Ara

Kocasinan Bilim ve Sanat Merkezi faaliyetlerine başlamıştır.