KAYSERİ / KOCASİNAN - Kocasinan Bilim ve Sanat Merkezi

Okulum Temiz Belgesi Aldık.

Kocasinan Bilsem olarak 21 Mart 2024 tarihinden itibaren Okulum Temiz Belgesi ile öğrencilerimize en hijyenik koşullarda hizmet veriyor olmaktan mutluyuz.

Bakanlığımız ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında düzenlenen işbirliği protokolü kapsamında yayınlanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu"na uygun olarak süreçlerin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi için "Okulum Temiz" belgelendirme programı uygulanmaktadır.

Kocasinan Bilsem olarak belgelendirme programı şartlarını yerine getirerek 21 Mart 2024 tarihinden itibaren Okulum Temiz Belgesi ile öğrencilerimize en hijyenik koşullarda hizmet veriyor olmaktan mutluyuz.

29-04-2024

Yayın: 29.04.2024 - Güncelleme: 29.04.2024 12:25 - Görüntülenme: 16