KAYSERİ / KOCASİNAN - Kocasinan Bilim ve Sanat Merkezi

2. Dönemden İtibaren Eğitime Başlıyoruz.

Kocasinan Bilim ve Sanat Merkezi 2023 / 2024 Eğitim Öğretim Yılı II. Döneminde (5 Şubat 2024) Eğitim Öğretime Başlıyor.

Ziya Gökalp mahallesi Şehit Musa Koca sokakta 3 numaralı adreste bulunan Şehit Hava Pilot Üsteğmen Vedat Evliya Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne ait binada kendine ait 3. katında Bilsem fiziksel donatılarına uygun olarak oluşturulmuş;

1 adet FETEM (Fen Teknoloji Matematik, Mühendislik) Laboratuvarı,

1 adet Görsel Sanatlar Atölyesi,

1 adet Müzik Atölyesi,

1 adet Bilişim Teknolojileri Laboratuvarı,

1 adet Konferans Salonu,

5 adet Çok Amaçlı Genel Zihinsel Yetenek Dersliği olmak üzere toplamda 10 fiziksel birimde hizmetlerine başlayacaktır.

Kurum; Genel Zihinsel Yetenek, Resim ve Müzik alanından önceki yıllarda tanılanmış, ikameti ya da okulu Kocasinan ilçesinde bulunan özel yetenekli öğrencilerin nakil yolu ile kayıt olmaları ile eğitim öğretime başlayacaktır.

Nakil talep toplama formları öğrencinin kayıtlı olduğu mevcut Bilim ve Sanat Merkezi Müdürlüğü tarafından öğrenci velilerine iletilecek olup 2024/2025 eğitim öğretim yılından itibaren adrese dayalı yerleştirme ile, Kocasinan ilçesinde ikamet eden ilk tanılama sonucu yerleştirilen öğrenciler eğitim öğretimlerine kurumumuzda başlayacaktır.

Yayın: 12.01.2024 - Güncelleme: 12.01.2024 19:55 - Görüntülenme: 186